Les Festes del Remei d’Arenys de Munt seran els dies 26, 27 i 28 d’abril

Aquest any coincideixen amb les eleccions generals, i per aquest motiu alguns actes s’han vist afectats.

Divendres 26 d’abril a la tarda, després de la missa habitual, l’Església Parroquial acollirà un concert de música clàssica a càrrec d’Arcattia.

Posteriorment, a la Plaça de l’Església, l’Amunt Jazz Band oferirà un concert que anirà acompanyat d’una projecció audiovisual a la façana de l’església amb llums de colors.

I continuació hi haurà la Nit de versions amb els Parellop i Los Pachucos. En dona més detalls la tècnica de Cultura, Alicia Muns.

Ja dissabte, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, totes les formacions de dansa del poble faran una exhibició. Serà d’11 a 14h a la Plaça de l’Església.

Les activitats dirigides als joves començaran a la Plaça de Catalunya on es farà una arrossada popular amb micro obert, una actuació de Genís Sànchez i el concurs d’apilar caixes, el Birrarium. A la nit, a la Plaça de l’Església es farà la Nit Jove amb Els Mitiquíssims, Seguirem i Kalabranda.

Diumenge es farà l’Ofici a les 11 del matí i després hi haurà la trobada de Gegants amb les colles d’Arenys de Mar, l’Arboç i Arenys de Munt. I a la tarda hi haurà l’espectacle infantil Reggae per Xics a càrrec dels Penguins.

Els actes continuaran dimarts amb un sopar i un ball de nit, i dimecres el lliurament de Premis de la Mostra literària. Serà a les 12 del migdia a Can Borrell. Alicia Muns afegeix que no es sap si es farà la tradicional trobada de Corals.