Les Festes del Remei d’Arenys de Munt han portat música molt variada

 

Des de la música tradicional del trio Arcattia a la més festiva dels Mitiquíssims, Seguirem i Kalabranda, passant pel pop-rock dels Parellop o els The penguins.

 

El ball també va ser un de les protagonistes, ja que dissabte va ser el Dia Internacional de la Dansa, i totes les formacions de dansa del poble van fer una exhibició. 

La regidora de festes, Tònia Vila, ha volgut destacar la bona participació en la majoria d’actes, entre ells el Birrarium, un concurs organitzat pel col·lectiu Jove La Turrada.

 

 

Segons Tonia Vila, la novetat més destacada és el mapping que es va fer dissabte a la nit durant el concert de l’Amunt Jazz Band. Va consistir en una projecció de vídeo que va cobrir tota la façana de l’església i que concordava amb la música.

 

I 220 persones participaran demà dimarts en el sopar de primavera que organitza l’Esplai de Jubilats i que comptarà amb un ball amb el Trio Lazena.

 

Dimecres es farà el lliurament de Premis de la Mostra literària. Serà a les 12 del migdia a Can Borrell amb l’actuació musical de Claríssima.

 

I finalment diumenge arribarà la tradicional trobada de corals amb la participació de les 5 corals d’Arenys de Munt. Serà a les 7 de la tarda a la sala municipal.