Les Festes del Remei d’Arenys de Munt comencen divendres i s’allargaran fins al 5 de maig

Divendres a les 8 del vespre, l’Església Parroquial acollirà el concert Venim del Nord, Venim del Sud a càrrec d’Arcattia. La regidora de festes, Tònia Vila, explica que es tracta d’un quartet de música clàssica que ofereixen cançons d’arreu del mon.

A continuació, a les 11 del vespre, tocaran els Parellop i despre´s hi haurà nit de versions amb Los Pachucos.

I un any més dins les Festes del Remei tindrà lloc dissabte al parc de Can Jalpi, una nova edició de l’Ironkids. Serà a partir de les 11 del matí. L’activitat s’adreça a infants de P-3 fins a nois i noies de 2n d’ESO, en diferents categories adaptades a les seves capacitats.

Les inscripcions són gratuïtes i per participar es poden fer per internet a través de la pagina web: ironman.com.

També dissabte coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, totes les formacions de dansa del poble faran una exhibició. Serà d’11 a 14h a la Plaça de l’Església i porta per títol “Viatge amb la Dansa”

A partir de les dues a la Plaça de Catalunya hi hauran activitats dirigides als joves. Es farà una arrossada popular amb micro obert, l’actuació de Genís Sànchez i el concurs d’apilar caixes, el Birrarium.

A les 9 del vespre es farà una cercavila amb un grup de nova creació de l’Escola de Música d’Arenys de Munt, la Dixiemunt i seguidament el concert de l’Amunt Jazz Band que estaran acompanyats d’una projecció de llums de colors, a la façana de l’església.

Després, a la Plaça de l’Església, es farà la Nit Jove amb Els Mitiquíssims, Seguirem i Kalabranda.

Ja diumenge es farà l’Ofici a les 11 del matí i després hi haurà la trobada de Gegants amb les colles d’Arenys de Mar, l’Arboç i Arenys de Munt.

I a la tarda hi haurà l’espectacle infantil Ballant damunt la lluna a càrrec dels Penguins. Tònia Vila explica que es tracta d’un grup de molta qualitat que engresca a petits i grans.

Els actes continuaran dimarts amb el sopar de primavera que organitza l’Esplai de Jubilats i on la regidoria de festes ha inclòs un ball amb el Trio Lazena.

Dimecres, 1 de maig es farà el lliurament de Premis de la Mostra literària. Serà a les 12 del migdia a Can Borrell amb l’actuació musical de Claríssima.

I finalment el diumenge 5 de maig arribarà la tradicional trobada de corals amb la participació de les 5 corals d’Arenys de Munt. serà a les 7 de la tarda a la sala municipal.