Les famílies no veuen gens útil el correu que els ofereix l’Ajuntament on enviar queixes del servei de pediatria

Arenys de Munt porta gairebé un any sense servei de pediatria al CAP del municipi, i les famílies han de baixar a Arenys de Mar per rebre visita o fer alguna consulta. Durant tot aquest temps les famílies del poble s’han manifestat, l’Ajuntament els ha fet costat, han aconseguit reunir-se polítics i famílies amb la Generalitat i els directius del centre mèdic, però no han aconseguit que el pediatra torni a visitar infants a Arenys de Munt. Salut assegura que el servei a Arenys de Mar funciona sense cap complicació, però fa uns dies la regidora de Sanitat ens deia que no sempre és així. I posava a disposició de les famílies un correu electrònic on enviar queixes o circumstàncies que s’hagin trobat al anar a visitar-se al CAP d’Arenys de Mar.

El portaveu de les famílies afectades per la supressió del servei de pediatria no veuen gens útil que l’Ajuntament centralitzi les queixes en un correu electrònic. Al seu entendre el Departament ja ha rebut queixes per diferents vies i no les ha tingut en consideració cap vegada, i no creuen que ara sigui diferent. Escoltem Marc Prunyunosa, portaveu de les famílies afectades.

La via que ara han trobat les famílies per seguir fent pressió és unir-se amb altres poblacions que pateixen situacions similars, com és el cas de Dosrius i Argentona, i formar la Coordinadora en defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a marc Prunyunosa, emesa a l’Informatiu de Ràdio Arenys de Munt