Les escoles Sant Martí i Sobirans enceten telemàticament el tercer trimestre

Un cop passat Setmana Santa, l’Escola Sant Martí i Sobirans d’Arenys de Munt han iniciat les classes telemàticament. Un cop iniciat el període de confinament, des de l’Escola Sant Martí es van posar en contacte amb les famílies dels alumnes per establir una xarxa de comunicació. També es va preguntar a les famílies quina era la seva capacitat informàtica. Ho explica el director del centre, Lluis Llovet.

Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è realitzen les tasques a través de canals telemàtics que permeten treballar de manera online. Es proposen activitats àmplies i complertes que permetin treballar més d’una matèria a la vegada.

Pel que fa als alumnes de Cicle Infantil i Inicial reben les activitats per correu electrònic i són els pares qui fan el seguiment.

Lluis Llovet destaca que tenen com a objectiu no saturar als alumnes.

En relació al 3r trimestre, Lluis Llovet explica que des de la Generalitat transmeten la voluntat de finalitzar el curs al mes de juny. També està previst que al mes de juliol s’ofereixen classes de reforç. En qualsevol cas, l’inici del curs vinent estarà marcat per la consolidació d’aquest curs.

Per últim, Lluis Llovet ha volgut destacar que aquesta situació que estem vivint ajudarà als alumnes a madurar.

Per altra banda, des de l’Escola Sobirans, la seva directora Estela Pujol explica que primer han establert línies de comunicació amb els alumnes i les famílies. A nivell intern també s’han organitzat per mantenir el vincle.

Des del professorat han organitzat un calendari de tasques i reunions per fer un seguiment del dia a dia.

Estela Pujol afegeix que les activitats que s’envien als alumnes no són repetitives i que en cap cas volen saturar als alumnes.

Per últim, la directora comenta que no han rebut directrius concretes de com avaluar el 3r trimestre però que estan preparats en cas que es necessiti avaluar.