Les escoles de primària i l’Institut Domènec Perramon realitzen les seves jornades de portes obertes.

La primera a fer-la és l’Escola Sobirans que la farà demà divendres i la repetirà el dijous dia 28, de 10 del matí a 2/4 d’1 i de 2/4 de 4 a les 5 de la tarda.

La cap d’estudis, Susana Sánchez, explica que es fan en horari escolar per tal que els pares puguin veure els espais i les dinàmiques d’estudi, així com el menjador i les activitats extraescolars.

I l’Escola Sant Martí ha programat unes jornades que duraran 3 dies. La primera serà aquest dissabte 23 de març que es farà una visita guiada per les instal·lacions amb una prèvia xerrada informativa.

I dimarts 26 a la tarda i dijous 28 al matí obriran les seves portes en horari escolar perquè els pares i familiars puguin veure com treballen. Ho explica Maite Casquete, cap d’estudis del centre.

I l’Institut Domènec Perramon farà la seva Jornada de Portes Obertes aquest dissabte. La jornada es dividirà en dues parts: De 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 12 hi haurà una xerrada introductiva per part del director, Joan Duran, al gimnàs del centre.

I a partir de 2/4 de 12 a 1, es faran visites guiades per part del professorat del centre. S’explicaran les activitats i les metodologies dels departaments de les matèries. El Director del centre, Joan Duran, ho explica.