Les escoles de primària d’Arenys de Munt han iniciat les seves activitats nadalenques

Concretament a l’Escola Sant Martí, els nens i nenes de P4 i P5 faran una videoconferència amb els nens i nenes de la Llar d’infants la Petjada per cantar-los les nadales i recitar el poema que han aprés. Ho explica la cap d’estudis de l’Escola, Maite Casquete.

I els alumnes de cicle mitjà, tercer i quart curs, gravaran uns vídeos de les nadales que han aprés i les compartiran amb els avis de les residències.

Per últim, cinquè curs farà una gravació de les seves nadales que sortiran per TV Mataró i cada nivell està preparant una nadala en anglès i una en català que penjaran al web de l’escola.

També l’Escola Sobirans celebra el Nadal, amb activitats adaptats al context social i sanitari actual.

A l’Escola Sobirans, divendres van rebre la visita del Tió, que els més petits van aconseguir trobar després de seguir diferents pistes. D’altra banda, avui els alumnes han cantat nadales que han estat enregistrades i també durant el matí d’avui han realitzat un lip-dub. Ho explica Susana Sánchez, cap d’estudis.

I per la seva part, els alumnes de cicle superior han elaborat una postal de nadal animada i virtual, que es podrà veure, a través d’un codi QR, als comerços del poble.