Les escoles d’Arenys de Munt enregistren un absentisme mínim a causa de la COVID-19

El director de l’Escola Sant Martí, Lluis Llovet, explica que des del primer moment van estar en contacte amb les famílies per respondre als seus dubtes sobre la seguretat dels seus fills de cara al nou curs. Només la família d’un nen de P5 ha optat per no portar-lo a l’escola, però Llovet afirma que estan parlant amb ells, i que confia en que perdin la por.

Pel que fa a l’escola sobirans, tots els alumnes estan assistint a classe amb normalitat. Ho explica la seva directora, Estela Pujol.

Joan Duran, director de l’Institut Domènec Perramon, explica que hi va haver cert rebombori quan es van detectar els dos casos positius, i que, ara per ara, només dos alumnes estan faltant a classe per al·legar ser d’un col·lectiu de risc.

Per la seva banda, la regidora d’ensenyament, Tonia Vila, es mostra satisfeta de que pràcticament totes les famílies estiguin confiant en la tasca de les escoles per garantir la seguretat.

La regidora ha volgut felicitar als mestres i a la resta d’equip docent per l’esforç que estan fent per aplicar les mesures de seguretat a l’hora que porten a terme la seva tasca pedagògica.