Les escoles bressol faran portes obertes a finals de mes, en vistes a la preinscripció escolar

Aquest mes d’abril és temps de portes obertes a les Escoles Bressol del Municipi. La primera que en fa és la Caseta Amagada, una llar d’infants amb molts anys d’història al poble i que ha estat aturada aquest curs a causa de la pandèmia. Des que es va decretar el primer confinament l’escola bressol va haver de tancar, i tampoc ha obert aquest curs 2020-2021. De cara al setembre volen tornar a funcionar, a rebre mainada i a seguir endavant amb el seu projecte educatiu per a l’etapa inicial, dels 0 als 3 anys. Per anar a veure la Caseta Amagada cal concertar la cita a través del correu electrònic lacasetamagada@gmail.com.Hem parlat de les portes obertes d’aquest mes amb l’Àngels Salichs Pont, de La Caseta Amagada

Per la seva banda, a l’Escola Bressol Municipal La Petjada les portes obertes, presencials i online, seran els dies 28, 29 i 30 d’abril. Aquest curs les portes obertes es podran fer de manera presencial a l’escola bressol complint els següents requisits: Grups de màxim 10 persones, una persona per família, anar-hi sense infants, sense poder visitar les instal·lacions, i entrar amb mascareta, posar-se gel i deixar les sabates a la porta. Per inscriure’s a aquestes sessions cal demanar cita prèvia. I per a aquelles famílies que no puguin assistir a les portes obertes presencials s’han habilitat 3 sessions online, que es portaran a terme a través de l’app o la web JitsiMeet. El dia de la sessió caldrà entrar amb la paraula clau: portesobertespetjada. Per inscriure’s a aquestes sessions també cal demanar cita prèvia. Des de l’Escola, amb la col·laboració d’AmunTV han gravat un vídeo per tal que es pugui fer un petit tastet dels espais de l’escola i la seva metodologia. És aquest:

 

Les preinscripcions seran el mes que ve, concretament el dia 5 de maig es presentaran les places en oferta. Entre el 10 i el 21 es podran presentar les sol·licituds de preinscripció. L’1 de juny es publicarà la puntuació provisional donada a cada demandant de plaça. Si hi ha reclamacions es podran presentar fins l 8 de juny. El dia 11 es faria un sorteig si hi ha preinscripcions empatades a punts i el 15 de juny es publicarà la llista amb l’ordre de places assignat i l’endemà ja es podrà formalitzar la matrícula.