Les entrades amb descompte pel Festival de Santa Florentina es posaran a la venda a les papereries del poble

Com ja varem explicar, en el mes d’agost es celebrarà el 20è Festival de Música Clàssica Santa Florentina que es fa a Arenys de Munt per tercer any.

I un any més, es farà un descompte del 15% en les entrades pels vilatans d’Arenys de Munt. La regidora de cultura, Tònia Vila explica que es podran adquirir a les papereries Boli Blau i Can Pujades a partir de l’1 de juny.

El festival començarà el 7 d’agost amb una gala inaugural de corals. L’Ensemble Vocal Catalunya, la Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní acompanyats de Mireia Dolç i Joan García Gomà.

El 8 d’agost hi haurà una altre gala, la de grans duets d’òpera amb la participació de Julia Cubo, Olga Privalova, Jordi Galan i Eduard Moreno, amb Ricardo Estrada al piano.

El festival també portarà el quartet, València String Quartet amb el violinista albanés Smerald Spahiu i Carlos Casanova.

El Cosmos Quartet arribarà el 14 d’agost i el dia 17, la Orchestre de Chambre Française, que tocarà amb la violinista canària Eva ­León.

El tradicional recital de piano serà el 18 d’agost amb el barcelonès Ignasi Cambra, i pel 21 es farà un recital de guitarra i veu amb la soprano Natalia Labourdette i el guitarrista Javier García. El festival acabarà el dia 24, con la gala de tenors.