Les entitats ja poden sol·licitar la subvenció per concurrència competitiva d’àmbit social fins al 3 de juny de 2022

Aquestes subvencions estan destinades a entitats públiques o privades que fomentin les activitats i/o projectes que complementin la competència municipal i que, a més, responguin a necessitats socials, assistència social i/o atencions benèfiques en l’àmbit territorial del municipi d’Arenys de Munt.

Segons es desprèn de les bases, les activitats que les entitats han de subvencionar amb l’ajut han de tenir com a finalitat donar suport i ajuts a les persones amb risc d’exclusió social i als col·lectius més necessitats, o bé promoure la cohesió social al municipi.

Les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica i les entitats sol·licitants han d’estar degudament donades d’alta amb el seu certificat digital corresponent.

A l’apartat web de subvencions d’àmbit social es podrà trobar tota la documentació relativa que s’ha d’emplenar per poder realitzar la sol·licitud.

Ho ha comentat la regidora Montse Batista i Alsina, en qualitat de regidora d’Acció Social

Primer taller per aprendre a demanar subvencions

Per altra banda el proper dimarts, 31 de maig, a les 19 h a la Sala Municipal tindrà lloc el primer taller de subvencions, destinat a les entitats locals que estiguin interessades a sol·licitar subvencions municipals, on es donaran consells, recomanacions i instruccions sobre la presentació de les sol·licituds, l’execució de les despeses i la posterior justificació.

L’Ajuntament, en el seu compromís d’estar al costat de les entitats que treballen pel municipi, ha previst al pressupost general d’enguany diverses subvencions adreçades a tots els àmbits del municipi (promoció econòmica, acció social, cultural, educatiu i esportiu). Aquest taller s’ha programat per tal de garantir la correcta gestió de les subvencions per part de les entitats i l’Ajuntament demana a les entitats municipals que puguin assistir-hi.

Es preveu una durada màxima de dues hores.

Preguem que es confirmi assistència enviant un missatge a amgimenez@ademunt.cat.