Les dues escoles de primària del municipi han sortit al carrer a fer rua de carnaval, cadascuna per la seva zona

Aquest any la rua escolar tampoc ha estat conjunta, però ha estat per a una decisió purament dels centres educatius. Consideren que als infants més petits se’ls fa feixuc desplaçar-se grans distàncies i prefereixen fer cadascú una volta propera al seu equipament i acabar la festa a prop. Els primers en sortir al carrer a mostrar les seves disfresses han estat els alumnes de l’escola Sobirans, que han fet una volta pels carrers propers a l’escola. Així de il·lusionats es mostraven davant dels micròfons de Ràdio Arenys de Munt i AmunTV.

La seva directora, Eli Torrent, ha explicat que aquest any han decidit fer una rua curta però amb la presència de les famílies.

Tot seguit, han estat els nens i nenes de l’escola Sant Martí els que han sortit al carrer, i han acabat a la Plaça de l’Església, per ballar i fer xauxa i xerinola.

Per la seva part, la directora, Maite Casquete, ha comentat que aquest només han participat els alumnes de cicle infantil i inicial. L’any vinent, sortirà tota l’escola.

 I més carnestoltes, perquè diumenge es farà el carnaval de tarda. A partir de 2/4 de 5 hi haurà la concentració de disfresses. La xaranga Ho Peta Street Band animarà una rua pel carrer de les Flors i la Riera, i a la plaça hi haurà xocolatada i animació amb el grup Xarop de Canya. Ho explica el regidor de festes, Abel Coll