L’Era Restaurant s’ha classificat per la final dels premis Cartavi i el Celler Talcomraja participa al Fòrum Gastronòmic de Girona

Un concurs que organitza l’Associació Vinícola Catalana en que es posen a valoració les cartes de vins de diferents restaurants de Catalunya.

Per participar en el concurs cal que la carta de vins del restaurant inclogui un 90% de vins catalans i un 10% de nacionals. A més a més, d’aquest 90% un 30 ha de ser de la DO corresponent a cada restaurant, en el cas de l’ERA, la DO Alella. Ho explica Pep Campí, del restaurant.

Tot i que estan molt contents per haver-se classificat per la final per tercer any consecutiu, Pep Campí afirma que el més important és mostrar la seva passió pel vi.

La fase final es celebrarà a la primavera de l’any vinent, quan es coneguin els guanyadors.

D’altra banda, el Celler Talcomraja d’Arenys de Munt participa al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Aquest és un esdeveniment internacional de referència on hi participen les millors empreses del sector foodservice que abasta des de petits productors del sector primari i l’artesania alimentària fins a grans empreses d’equipaments, serveis i distribució.

El seu objectiu és incrementar la visibilitat del producte, augmentar les oportunitats de negoci i perquè les empreses i professionals interactuïn per fidelitzar clients.