L’equip d’OK Lliga, pregoner i guanyador de la Nit de l’esport

.

El protagonisme del primer dia de la Festa Major de Sant Martí el va tenir, indiscutiblement, el primer equip d’hoquei del Centre d’esports d’Arenys de Munt. Els jugadors que l’any passat van pujar a la màxima categoriavde l’hoquei estatal van fer el pregó de Festa Major i van rebre un homenatge a la Nit de l’Esport.

El pregó el van fer al balcó de l’Ajuntament a les 8 del vespre, desitjant una bona festa major al centenar llarg d’arenyencs que s’hi havien aplegat. “Cap, pit i collons” va ser una de les darreres frases del pregó, que servia tant per esperonar l’equip en aquesta temporada a la OK Lliga -de moment cap victòria- com per definir l’actual moment polític català, al qual també s’hi va fer referència.

El pregó no va tenir brindis aquest any per la situació política. Recordem que unes hores més tard la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, estava entrant a la presó d’Alcalà Meco. I una altra incidència va ser l’ensopegada d’una veïna amb els pivots lluminosos que delimiten la calçada, que li va ocasionar una caiguda.

A la Nit la festa va passar a Can Jalpí

Per acabar la jornada es va fer la Nit de l’esport a la sala del Castell Jalpí. Esportistes i familiars es van reunir per assistir al sopar i al recineixement que fa l’Ajuntament als esportistes més destacats.

Els guanyadors del premi d’enguany, com dèiem, van ser els membres de l’equip d’OK Lliga. El Premi Antoni Rovira va recaure en Josep Sunyer i Sabater, excursionista i muntanyenc.

Avui és festiu a Arenys de Munt i segueixen els actes de Festa Major.