L’empresa que havia de fer la tercera fase de les obres de l’Esplai s’ha desdit i ara s’està a l’espera de que les faci una altra empresa

Finalment la tercera fase de les obres de l’Esplai de la gent gran que havien de començar el passat dilluns han quedat aturades de moment.

L’empresa que havia de fer les obres ha renunciat a fer-les i ara l’ajuntament ha contactat amb l’ empresa que va quedar segona en l’adjudicació per veure si les vol fer.

La regidora de la gent gran, Marta de la Iglesia, explica que no s’esperaven aquesta renuncia ja que portaven temps treballant. L’empresa va presentar una instancia el divendres abans de començar les obres dient que renunciava a fer-les.

Ara l’empresa que va quedar segona a la licitació té uns dies per decidir si la vol fer. En aquest cas es tracta d’una empresa d’Arenys de Munt.

La regidora ha explicat que si aquesta segona empresa vol fer les obres, aquestes podrien començar en unes tres setmanes. Si no s’hauria de tornar a fer la licitació.

Recordem que aquesta última fase de les obres es dividirà en dues parts. La primera consistirà en seguir construint l’escala que arribarà fins la planta de la ràdio i la segona en condicionar el primer pis de l’esplai.

Es canviarà la localització de les aules, es substituirà el cablejat, es faran noves finestres, es canviarà el paviment i s’ampliarà l’espai per fer una sala polivalent.