L’empresa de piscines Welltech94, fundada per un empresari d’Arenys de Munt, ha guanyat 8 premis “Oscar” del món de la piscina

Una empresa mataronina, però fundada per un empresari d’Arenys de Munt, ha guanyat 8 dels premis ASOFAP 2022, els  “Oscars de la piscina a Espanya”. L’Associació Espanyola de Professionals del Sector de la Piscina va donar  a conèixer aquest passat 2 de desembre els  guanyadors dels Premis a les Millors Piscines i Instal·lacions Aquàtiques 2022. L’empresa afincada a Mataró, Welltech94, ha estat  la guanyadora  de 8 dels 21 guardons concedits per la patronal. Entre els  diferents premis, ha  rebut  el  de  Millor Piscina Residencial Exterior, el de Millor Piscina Residencial de Nit i el de Millor Piscina de Centre de Wellness per les seves propostes de disseny i estètica única.

Els Premis a  les Millors  Piscines i Instal·lacions Aquàtiques son els  guardons més prestigiosos del  sector de  la piscina a  Espanya i estan organitzats directament per l’ASOFAP, la patronal espanyola del sector de la piscina.

Els  coneguts com   els  “Oscars  de  la  piscina”  es van  celebrar aquest passat 2 de desembre al Fòrum  Piscina & Wellness de  Madrid  on  s’hi van  presentar més de  100 projectes d’arreu del país  en un total de 7 categories.

David Paricio Sorolla, veí d’Arenys de Munt, és el fundador de l’empresa i ha explicat que l’any passat es van afiliar a l’Associació Espanyola de Professionals del Sector de la Piscina. Aquesta entitat organitza aquests prestigiosos premis, i ells hi van particpar en diferents categories. En els premis un jurat de professionals del món de la piscina concedeix les medalles als projectes. Ells estan especialitzats en construcció de piscina privada d’alt nivell i sales wellness, amb banys de vapor, jacuzzis i spa de luxe. Entre els seus clients hi ha gent tan rica que el seu nom apareix a la llista Forbes, que es fan sales de wellness més luxoses que a hotels de 5 estrelles. Però Welltech94 també fa piscines per a particulars de les més comuns i habituals. Aquests premis són una molt bona carta de presentació per l’empresa i els dona valor afegit.

Aquesta és l’entrevista sencera a David Paricio, fundador de Welltech94