L’Aula de Música d’Arenys de Munt ja ha obert inscripcions per al curs vinent

Del 23 de maig, que era ahir, i fins al 4 de juny es podrà fer la matriculació al curs 2022-2023 de l’Aula de Música AdM, amb una àmplia oferta d’instruments, classes i grups.

Les inscripcions es poden fer a través d’un enllaç a la página web municipal. Per a més informació, podeu contactar amb l’Aula de Música al telèfon 616911655, per correu electrònic a aulamam@aulamam.com o consultant el web www.aulamam.com.

La directora de l’Aula de Música d’Arenys de Munt, la Rosa Conesa Andreu, ha explicat que els més menuts fan sensibilització, de p3 a P5. A 1r de Primària fan una roda d’instruments per descobrir els instruments que s’ofereixena l’escola, i a partir de 2n s’escull un instrument i s’hi aprofundeix. La filosofia de l’escola és posar sempre esl alumnes en una agrupació musical. D’instruments que s’ofereixen n’hi ha un gran nombre, però no hi ha cap limitació. Si algú vol aprendre un instrument concret l’escola busca un professor, i si el troben, l’ofereixen. Actualment hi ha 14 professors de música, amb amplis coneixements, que poden ensenyar més d’un instrument, més enllà de les seves especialitats. infants, joves i adults poden trobar el seu espai a l’Aula de Música i el seu instrument. De fet, venen alumnes de 10 pobles diferents, sense comptar Arenys de Munt, entre ells Mataró o Calella, pobles que tenen escola de música pròpia.

Conesa ha explicat que tenen moltes ganes d’anar al Centre Cívic quan els tècnics autoritzin l’obertura de l’escola, ja que ara mateix estan a tres espais diferents i això comporta problemes logístics que se solucionaran quan hi hagi una seu única i fixa.