L’atur segueix baixant lleugerament a Catalunya i també a Arenys de Munt

L’atur al nostre poble és actualment de 471 aturats. Tan sols dues persones van trobar feina el mes passat, tot i així l’atur al nostre poble ha anat disminuint en els darrers 12 mesos. Pel que fa a la variació anual absoluta trobem que hi ha 51 menys que l’any passat.

Mercè Vives, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arenys de Munt ha explicat que es tracta d’una tendència positiva que es reflexa tant en la baixada de l’atur com amb l’increment del número de persones que troben feina.

L’atur també ha baixat a la comarca del Maresme, a la demarcació de Barcelona i al total de Catalunya, cosa que evidencia que es tracta d’una tendència positiva generalitzada.

Tot i això, a Arenys de Munt es dona la millor dada pel que fa al descens de l’atur amb respecte de l’any passat: un 9,77%.

Les dades indiquen que al Maresme hi ha un elevat atur de llarga durada. El 40,88% de les persones sense feina porten més de 12 mesos inscrites a les oficines d’ocupació i el percentatge de persones que porten més de 24 mesos és del 27,53%.