L’atur a Arenys de Munt ha registrat un important descens durant el mes d’abril

35 persones van trobar feina, la qual cosa significa un total de 365 persones demandants d’ocupació.

La tècnica d’ocupació, Mercè Vives, explica que aquesta baixada ha vingut donada sobretot per la contractació de Setmana Santa.

Per tant  a Arenys de Munt l’atur continua a la baixa i s’està aconseguint arribar a les dades que hi havia abans de la crisi econòmica.

Com a novetat Mercè Vives ens parla de les dades d’aquest primer trimestre, que són 5 punts menys que la mitjana espanyola.

Pel que fa a la comarca, també s’ha registrat un important descens, concretament 1.280 persones han sortit de les llistes de demandants de feina al Maresme.

La baixada de l’atur a la comarca el mes d’abril ha estat del 5,03% respecte al mes anterior i del 4,76% en la comparativa interanual.

El sector serveis, que aplega el volum més important de persones aturades, ha tingut un important paper en aquesta baixada, però el descens ha estat generalitzat en tots els sectors econòmics, inclòs el col·lectiu sense ocupació anterior.

La reducció de les xifres d’atur també ha estat la tònica general a la província de Barcelona i al conjunt de Catalunya, però, en aquesta ocasió, el descens ha estat més destacat al Maresme, una comarca que manté una taxa d’atur superior en més d’un punt a la provincial i a la catalana.