L’Associació Part Alta recapta 600€ per l’ermita del Remei, i l’Escola de Dansa la riera 600€ més per la residència V. del Remei

L’Associació de la part Alta d’Arenys de Munt recapta uns 600 euros a favor de l’Ermita del Remei. Va ser amb el dinar espectacle amb els Amics de la música, que es va fer ahir diumenge a la sala municipal. Nuri Vilaró, de l’associació, explica que la gent que hi va assistir s’ho va passar molt bé amb l’espectacle i han decidit que l’any vinent repetiran.

Els diners recaptats aniran destinats a retirar l’eucaliptus de l’Ermita del Remei que està mort i que aquest any no va permetre realitza l’Aplec per motius de seguretat.

I l’Escola de dansa La Riera també ha recaptat 600 euros amb l’espectacle que van fer a favor de la residencia Verge del Remei. Eva Navarro, directora de l’escola, explica que l’espectacle va anar molt bé i gràcies a les nenes i al públic assistent van poder recaptar aquest diners que entregaran el dia 31, amb una petita ballada a la residencia.

Des de l’escola els agradaria que amb aquests diners celebressin un sopar de Nadal amb els avis i avies, però aquesta setmana parlaran amb els responsables de la residencia perquè ells decideixin amb què els volen invertir.

L’escola de dansa la Riera ballarà també el proper dissabte a la tarda durant el transcurs de la Fira de la Llum que organitza l’Associació de botiguers, i en aquest cas el que recaptin serà per La Marató de TV3.

Parlant d’actes solidaris, recordem que aquest divendres es farà el sopar solidari que organitza Amunt Nepal. A més del sopar es projectarà la pel·lícula “Un somni, una realitat”, a partir de l’estada que va fer aquest estiu Amunt Nepal a Seduwa. Marta de la Iglesia, de l’associació Amunt Nepal, demana la col·laboració de tot el poble per tal de recaptar el màxim de diners possibles.

L’acte tindrà lloc a la sala municipal, a les 9 del vespre, i els tiquets són a la venda al Boli Blau al preu de 8 euros. Tot el que es recapti serà per fer millores a l’Hospital de Seduwa, al Nepal.