L’Associació de comerciants d’Arenys de Munt ja té a punt la campanya de Nadal amb un munt de novetats

Concretament dins la segona Fira de la Llum, que tindrà lloc el cap de setmana de 14 i 15 de desembre, es farà una gimcana que començarà a la fira i acabarà el 6 de gener. A més a la Fira de la Llum hi haurà jocs i tallers, espectacle de dansa amb les dues escoles de dansa d’Arenys de Munt i un espectacle sorpresa. Silvana Herce, de l’Associació, parla de com serà aquesta gimcana.

Una altre novetat serà la creació de la moneda “L’ABIC” amb la qual es podran obtenir productes a les diferents campanyes que faci l’associació. Concretament per la campanya de Nadal, aquesta moneda es podrà canviar per bosses i tuppers per anar a comprar. Silvana Herce explica que l’objectiu es poder anar a comprar amb aquestes bosses reciclades i tuppers per col·laborar a favor del medi ambient.

També per aquesta campanya de Nadal es mantenen propostes com la carta als Reis i el sorteig de la Grossa on s’hi podrà participar omplint unes caselles als establiments de l’associació.

I si l’any passat els botiguers van posar un arbre de Nadal a l’exterior dels establiments, aquest any com a distintiu tindran una estrella de fusta amb el lema “Compra a Arenys de Munt, gaudeix del poble”.