AMPLIACIÓ: L’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt farà el viatge a Brussel·les

Ho farà conjuntament amb l’assemblea local de Sant Vicenç. D’aquesta manera compartiran el bus amb totes les persones que vulguin assistir a la manifestació que es farà el 7 de desembre.

La portaveu de l’ANC d’Arenys de Munt, Imma Moratalla, ha explicat que l’objectiu és que el màxim de catalans assisteixin a aquesta manifestació de recolzament als nostres politics.

Recordem que el pla de viatge es sortir a les 5 de la matinada del dia 6 de desembre i fer nit a França. L’endemà es marxarà aviat cap a Brussel·les per participar de la manifestació que es farà al matí. Tot seguit s’anirà a dinar i es tindrà la tarda lliure per visitar la ciutat, i a les 9 del vespre tornada cap a França per dormir.

El preu de les dues nits en un hotel de 3 estrelles més esmorzar és de: habitació doble 185 euros, habitació triple 175 euros i habitació individual 75 euros.

Aquest bus per anar a Brussel·les des d’Arenys de Munt ja està complert, tot i que s’està mirant d’organitzar un altre.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt van obrir ahir la convocatòria d’aquesta sortida i en poc temps s’han exhaurit les 50 places disponibles.