“L’Assaig” i “l’Electe” són les obres que aquesta tardor representaran el grups de teatre del Centre Moral

El Grup de Joves del Centre Moral torna aquest octubre per presentar-nos “L’assaig”, escrita i dirigida per Sílvia Espinach. L’obra pertany al gènere del terror, tot i que, uneix en una sola història fets paranormals, terror psicològic i gore. És una obra de creació pròpia que s’aprofita de la història del Centre a mig camí entre ficció i realitat. La seva directora, Silvia Espinach, ho explica.

Entre els actors hi trobem a Marc Sansa, qui explica que aquesta és una obra que serà molt real per l’espectador.

La representació serà dissabte 19 d’octubre a les 10 del vespre i diumenge dia 20, a les 6 de la tarda. Les entrades anticipades les podeu comprar a través del web del Centre Moral.

I també són a la venda les entrades per l’obra “L’electe”

Es representarà per Sant Martí. Aquesta obra de teatre del reconegut Ramon Madaula és una comèdia dramàtica on un jove polític representat per en Pep Artigas acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara. Un psiquiatra disposat a fer-li una teràpia alternativa i diferent es presenta en el seu despatx. Aquest doctor el porta a escena Enric Rucarols. Ho explica el director de l’obra, Joan Llavador.

La representació serà el dissabte 9 de novembre a 2/4 de 10 del vespre i diumenge dia 10, a les 7 de la tarda.