L’Arenys de Munt d’hoquei juga a Alpicat la Final Four de la lliga Catalana contra el Barça a semifinals

Arenys de Munt i Barça s’enfronten demà en la segona semifinal de la Lliga catalana OK Plata. Els arenyencs busquen la seva plaça a la gran final que serà contra el guanyador del Sant Feliu – Sant Just. Un Arenys de Munt que inicia projecte amb relleu a la banqueta i també cares noves a la plantilla i que ja tindrà la seva primera prova de foc davant un Barça entrenat per l’ex-entrenador de l’Arenys de Munt Raul Castillo. Aquesta és la prèvia que en fa l’actual tècnic, Enric Daumal.

Canviem d’esport i parlem ara de futbol sala, que inicia la seva temporada a la pista de l’Eixample. Un altre club d’Arenys de Munt que presenta novetats a la banqueta. Gerard Artigas és el nou tècnic i espera d’aquesta manera el primer partit.

Parlem ara de futbol, perquè el primer equip es desplaça al camp del Sant Cebrià en la 2a jornada de la Quarta Catalana.

I per últim hem de parlar de bàsquet. L’equip dirigit per Xavi Morago s’enfronta al Sant Pol en la segona jornada de lliga i amb l’objectiu de seguir ampliant la xifra de victòries després de superar la setmana passada al Malgrat. Escoltem a l’entrenador.