L’Arenys de Munt d’hoquei guanya, referma el liderat i es classifica per la Copa de la Princesa, en un cap de setmana on han guanyat gairebé tots els equips

Comencem el repàs dels resultats esportius més destacats del cap de setmana destacant la patida victòria de l’hoquei davant el Jolaseta de Bilbao en el partit corresponent a la 9a jornada de lliga, ajornat en el seu moment per positius de Covid. L’Arenys de Munt va haver de remuntar un 0-2 advers al descans. A la segona part, els d’Enric Daumal van incrementar la intensitat i van aconseguir remuntar el partit. Gràcies a aquesta victòria es consolida al liderat i certifica la seva presència a la Copa de la Princesa.

Passem de l’hoquei al futbol sala. Ens centrem primer en el masculí, que va vèncer per 2 gols a 0 a l’Eixample en la 16a jornada de la 3a divisió. 3 punts vitals pels de Gerard Artigas que surten de la zona de descens. Aquesta és la valoració del tècnic.

I en el femení també hem de celebrar la victòria que van aconseguir davant al Sant Andreu les Glòries per 1 gol a 2. Partit patit però objectiu complert: sumar els 3 punts. Escoltem a Joan Jové.

Per la seva part el primer equip de futbol va caure per 1 a 3 davant l’etern rival, l’Arenys de Mar.

I per últim hem de destacar la victòria del bàsquet. Diverses jornades després, l’Amunt Bàsquet suma una nova victòria al derrotar al Santa Perpetua per 57 a 48. Així de satisfet es mostra l’entrenador, Xavi Morago.