L’Arenys de Munt d’hoquei es queda a la Ok Lliga Plata al quedar tercer després d’una darrera jornada d’infart

L’Hoquei fa els deures i guanya davant el Sant Feliu de Codines però es queda sense premi després de les victòries d’Alcobendas i Alcoi. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es jugava la temporada aquest cap de setmana. Concretament dissabte, en jornada unificada. Com tots ja saben, l’Arenys de Munt no depenia d’ell mateix i necessitava que Alcobendas i Alcoi no guanyessin els seus respectius partits. Finalment, victòria dels tres; Arenys de Munt, Alcobendas i Alcoi que deixa als arenyencs un any més a la categoria de plata. Un desenllaç dolorós, i més si tenim en compte que l’Alcobendas empatava davant el Barça a falta de 18 segons pel final però una falta directe els va permetre endur-se la victòria “in-extremis”. Tot i el no ascens de l’Arenys de Munt, el conjunt de Raul Castillo ha realitzat una gran temporada inclús superant les seves expectives. Ara, els arenyencs disputaran la Copa de la Princesa on intentaran aconseguir el títol i millorar encara més la temporada.

Repassat l’hoquei, ens centrem ara amb el futbol sala femení, que recupera sensacions i aconsegueix la victòria davant el Palau Penya Barcelonista. Amb aquesta victòria trenquen la mala dinàmica en la que estaven immerses i es col·loquen quartes a la taula amb 19 punts, a 1 punt del segon classificat i a 6 del líder. Les de Joan Jové es van imposar per 3 gols a 0 en un partit sòlit i en el qual van ser superiors al rival.

I per últim hem de parlar de futbol. Concretament del primer equip, el Club Esportiu Arenys de Munt disputava ahir la 14a jornada de la Quarta Catalana davant el Juvesport, darrer classificat. Els arenyencs es van endur la victòria amb un resultat ajustat, 1 gol a 0 en un partit on van desaprofitar diverses ocasions per aconseguir una major distància en el marcador. Tot i això, l’important és que els 3 punts es queden a casa i consoliden la tercera posició a la taula. Escoltem a l’entrenador, Cristian Pajuelo.