L’àrea d’esports ha fet petites millores a la pista per poder-hi jugar a futbol sala, però resta pendent un manteniment a fons

Com ja els ho explicàvem ahir, dilluns 27 era el dia marcat per l’inici del Torneig de Futbol Sala la Pista, i teníem pendent parlar de l’estat de la instal·lació, de la pista, i ara ho podrem fer amb el regidor d’esports. Ahir va arrencar el torneig però es va haver de disputar al pavelló perquè va ploure força. Almenys la meitat de la jornada, els partits sènior.  Hi va haver una estona de trons, llamps i força pluja. Ahir van jugar els Marmats contra Arenys Consulting i avui debuta el company de la ràdio Pau Casals amb l’equip Arenys Consulting Insurance Group (Ràdio Arenys de Munt) contra Ziam Club.

Ahir mateix es van pintar les línies de futbol damunt el paviment i es van posar reixes noves a les porteries. Encara no s’han arreglat, però, altres defectes que fa uns dies exposaven a les xarxes socials els perfils de JuntsxAdM mostrant molt malmeses les proteccions de fusta i altres desperfectes i manca de manteniment.

El regidor d’Esports, Jordi Maimí Girbal, ha explicat que afortunadament el torneig es pot tornar a fer a la pista, on s’hi han fet petites actuacions de manteniment, però encara cal canviar les fustes de l’entorn de la pista, però per jugar a futbol sala no és necessari. S’han arreglat xarxes i porteries, això si. L’actuació es va fer a última hora, passada la revetlla, ja que a aquella zona hi havia força gent tirant petards. És un espai que sempre és obert, se’n fa molt ús, i això comporta una ràpida degradació de la instal·lació. El govern té a la llista el manteniment però ara mateix prioritza altres instal·lacions esportives que s’utilitzen més sovint per part d’entitats esportives.