L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament fa un balanç satisfactori del primer mes i mig de funcionament del nou contracte de recollida selectiva al municipi

És un balanç positiu, amb nous serveis que ara s’ofereixen i que convé anar-los recordant perquè els pugui utilitzar tothom qui ho necessiti. Els ha explicat el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí Girbal, recordant que els serveis més destacats i que milloren el dia a dia de la recollida selectiva d’Arenys de Munt en el porta a porta són la nova recollida orgànica tots els dijous de l’any. Ara per ara Arenys de Munt segueix recollint per separat un 73% dels residus.

Per altra banda també hi ha una ampliació a dos dies de la recollida de voluminosos, ara els dimarts i dijous. Hi ha també un nou servei de deixalleria mòbil l’últim dissabte de cada mes. Maimí ha explicat que el primer dia de deixalleria mòbil a l’Eixample hi van passar 31 usuaris i es van recollir 250 quilos de deixalles, sobretot olis, bombetes i petits electrodomèstics.

Hi haurà una recollida especial de paper i cartró el dia de Reis (6 de gener), i el nou contracte aporta també una millora en el buidatge de les papereres del poble tots els dies de la setmana. També s’inicia un nou servei de recollida de fracció vegetal el primer i tercer dimecres de cada mes.

Aquí poden escoltar l’entrevista sencera a Jordi Maimí, emesa a l’informatiu