L’Aplec del Remei, que s’acostuma a fer cada any el segon diumenge d’octubre, aquest any no es farà per motius de seguretat

El motiu és que els eucaliptus que hi ha al pati de la casa del Remei estan morts i se’n desprenen branques grans, que poden caure i posar en risc la integritat física de les persones. S’espera que, de cara a l’any que ve, aquest problema estigui solucionat i l’Aplec es pugui reprendre. Ho explica la regidora de Cultura, Tònia Vila.

El que si que es celebrarà diumenge és la Festa del Remei que organitza l’Esplai de jubilats. A les 11 del matí es farà missa solemne en honor de la Mare de Déu del Remei, patrona de l’Esplai i de les puntaires Verge del Remei. A la sortida es farà un vermut popular a la Plaça de l’església.

A la tarda, a ¾ de 6 i a la sala municipal, tindrà lloc un reconeixement als socis que fan 25 anys d’antiguitat i entrega de carnets daurats d’aquest any. Tot seguit hi haurà cantada d’havaneres amb Barca de Mitjana i xocolatada amb coca a la mitja part.