L’ANC organitza una trobada per preparar la celebració de l’1 d’octubre

Com cada dilluns aquest vespre es farà la trobada que organitza l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt per continuar demanant la llibertat dels Jordis i dels politics catalans que són a presó. La trobada és a les 9 del vespre a la plaça de l’Església.

I el proper dia 1 d’octubre farà un any del referèndum per la independència i l’ANC d’Arenys de Munt ho vol celebrar, ja que, en les seves paraules, va ser l’exponent màxim de la llibertat que pot exercir un poble.

Des de l’entitat pensen que tot i tenir representants de la societat civil i dels partits polítics empresonats o a l’exili, hi ha una República per tirar endavant i molt que celebrar.

Per preparar la festa de l’1 d’octubre, hi haurà una trobada el proper 30 de juliol, a les 7 de la tarda, a l’Espai Catà. Imma Moratalla, portaveu de l’ANC d’Arenys de Munt, espera que hi hagi molta gent interessada en participar.

D’altra banda recordem que ja són a la venda les samarretes i els tiquets pel bus que es farà per anar a la manifestació del 11 de setembre.

Trobareu la parada de l’ANC els divendres a la plaça de l’Església de 7 a 9 del vespre. També els podeu adquirir a la llibreria El Boli Blau.