L’ANC d’Arenys de Munt ja té tres autocars gairebé plens per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona

Teresa Parera,de l’Assemblea local, explica que tenen reservats 4 autocars i demana que les persones que estiguin interessades en anar no esperin a última hora per poder omplir-los. Ara per ara les reserves van bé i ja van per la venda de tiquets del tercer autocar.

Recordem que cada cap de setmana trobareu la parada de l’ANC a la Plaça de l’Església on podeu comprar les samarretes i reservar plaça per l’autocar. També podeu passar per el Boli Blau. Pel que fa a la venda de samarretes, Teresa Parera explica que també se n’estan fent moltes reserves, però demana que ningú s’esperi a l’últim moment si es vol tenir la talla adequada.

I com cada any es farà un acte de presentació sobre com serà la Diada i els actes que es faran. L’acte serà el proper divendres, a les 7 de la tarda a la sala municipal. Per altra bandal’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt continua realitzant les trobades dels dilluns per demanar la llibertat dels polítics catalans que són a presó i a l’exili. La trobada té lloc cada dilluns a les 9 del vespre a la Plaça de l’església.