L’AMPA del Sobirans nega que es fes cap acord per alternar anualment una segona línia de P3 amb el Sant Martí

L’Ampa de l’Escola Sobirans d’Arenys de Munt també ha fet un comunicat en referència al tema de la segona línea. Dimarts varem explicar a l’informatiu la queixa per part de les famílies de l’Escola Sant Martí que creuen que enguany aquesta línea els hi tocaria a ells, ja que la Cap d’Estudis de l’escola Sobirans va proposar d’anar alternant l’adjudicació de la segona línia entre les dues escoles. Sobre això, la presidenta de l’AMPA de l’Escola Sobirans diu que no es cert que hi hagi cap acord. La cap d’estudis va fer la proposta al Consell Municipal escolar, però va ser declinada.

Sonia Olivares diu també,com ja va dir la presidenta de l’AMPA de l’Escola Sant Martí, que en cap cas volen que hi hagi malestar entre les dues escoles del poble.

Sonia Olivares comenta que sap els beneficis que representa tenir una línea més i li sap greu per l’Escola Sant Martí

Finalment diu que en tot cas serà al Consell Municipal d’ensenyament del 17 de juny, quan s’haurà de parlar de tot plegat.

Sobre aquesta qüestió ja varem parlar amb la regidora d’Ensenyament, Tònia Vila qui va comentar que la decisió ha estat exclusivament del Departament d’Educació seguint criteris purament tècnics i que des de l’Ajuntament treballaran per trobar una millor solució de cara als propers cursos.