L’Aleví B de l’hoquei es proclama campió de la Copa Federació i el Futbol acaba la lliga quart, guanyant a l’Alella

L’Aleví de l’hoquei es proclama campió de la Copa Federació i posa el colofó a una temporada excepcional. Amb això encapçalem el bloc d’esports. Jordi Soler Beltran, el nostre cap d’esports, ho ha explicat en auqesta entrevista a l’entrenador de l’Aleví B, Gerard Gallardo

 El primer equip de futbol tanca la temporada amb victòria davant l’Alella i en la 4a posició. Aquest cap de setmana el primer equip de futbol disputava el darrer partit de la temporada. Ho feia al camp de l’Alella amb l’objectiu de sumar els tres punts i assolir la màxima posició possible de la quarta catalana. Van guanyar així que objectiu assolit, els de Cristian Pajuelo es van imposar per 2 gols a 3 i finalitzen la temporada en 4a posició. El tècnic es mostra satisfet.

 I no deixem la plana esportiva perquè tenim una gran notícia. Avui debuta al Torneig d’Estiu de futbol sala l’equip patrocinat per Radio Arenys de Munt, que homenatja a alguns dels jugadors més icònics de la història del Barça. Els jugadors s’han posat noms com Chigrynski, Braithwaite o Jorquera i seran presents avui a ¼ d’11 de la nit en el debut de l’equip. Per alguns dels jugadors serà la primera vegada que juguin a futbol sala per tant l’objectiu serà aprendre i no rebre un carro de gols. Des d’aquí demanem comprensió i paciència.