L’alcalde va participar ahir a un dinar de PIMEC per parlar d’accions per ajudar empreses i autònoms

L’Alcalde d’Arenys de Munt va participar ahir d’un Dinar-col·loqui parlant de temes econòmics i noves oportunitats a la demarcació, organitzat per PIMEC, la patronal de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Sota l’etiqueta de #Reactivemnos! Fem #Activismeempresarial! Es va fer aquesta trobada a la demarcació de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord. Hi va participar Antoni Cañete, President de PIMEC, i va servir per conèixer inquietuds i necessitats de Pimes i persones autònomes, i definir accions futures.

A través de les xarxes socials i també aquí a l’emisora Josep Sánchez i Camps ha donat l’enhorabona per la iniciativa i ha donat les gràcies per poder-hi ser convidat. Assegura que el debat per construir estratègies de futur són imprescindibles si es vol construir una economia més forta i dinàmica, que generi ocupació i riquesa pel país. Destaca manca de valentia política per prendre decisions, amb partits massa pendents de resultats electorals i poc posat en legislar sobre seguretat jurídica, idees clares i un marc jurídic sense tanta burocràcia i que doni facilitats a l’emprenedoria i al teixit empresarial

Sánchez creu que l’actual crisi social, econòmica i de sistema dona una oportunitat al país i que tot el debat no quedi en una reflexió i ja està, sinó que es prenguin decisions valentes per no perdre més competitivitat.

I referent a auqest suport a l’emprenedoria, val a dir que avui a la tarda es presenta el Concurs d’Emprenedoria d’Arenys de Munt en la seva edició d’aquest 2022. Xavier Dumont, responsable del servei d’assessorament de Barcelona Activa, hi intervindrà, amb una conferencia titulada “Parlem d’emprendre”, on explicarà què es necessita per emprendre, dels errors, habilitats i coneixements per portar a terme un projecte d’emprenedoria. Serà posterior a la presentació del Concurs d’Emprenedoria d’aquest any.

La cita és a dos quarts de set a Can Borrell, en el marc de les jornades d’emprenedoria.