L’alcalde s’ha reunit amb la Generalitat per começar a projectar el nou geriàtric municipal

L’alcalde i membres del seu equip de govern s’han reunit amb el secretari d’Afers Socials i Família de la Generalitat per tractar una de les qüestions que se va parlar al darrer Consell del poble. Concretament de la construcció d’una nova residència geriàtrica. Recordem que al Consell de poble també es va parlar del pressupost municipal del 2020, i del bus per anar fins a l’Hospital de Mataró. L’objectiu de la reunió amb la Generalitat ha estat parlar de la futura nova residencia d’Arenys de Munt que es vol construir pensant en la capacitat econòmica de l’ajuntament i en les necessitats del poble. Així ho va explicar l’alcalde Josep Sánchez, al programa Parlem del poble de la ràdio, on també va dir que es vol implicar a l’actual residència Verge del Remei en el projecte.

L’alcalde també va explicar que la idea és construir la futura residencia en terrenys municipals (Can Globus), que aquesta sigui cofinançada pel l’ajuntament i el patronat, i que tingui entre 50 i 70 places.A la reunió amb el secretari d’afers socials i família, Francesc Iglesias, es va parlar d’aquesta necessitat de tenir més capacitat de places.

Al programa de l’alcaldia també es va parlar del pressupost municipal del 2020, del qual es va presentar un esborrany al darrer Consell del Poble, perquè els seus membres facin propostes. L’alcalde va destacar del pressupost el fet de que l’any vinent no es demanarà cap préstec als bancs i per tant es podrà reduir deute.

Josep Sánchez va explicar que com a grans inversions contemplarà: la tercera fase de les obres de la riera, millores en l’Esplai, al polígon industrial i posar en marxa un servei de bus fins al Hospital de Mataró. També s’incrementarà la partida en la recollida selectiva.

Precisament parlant de la recollida selectiva, l’alcalde va dir que en el Pla d’Actuació Municipal es proposarà fer un acte de benvinguda als nouvinguts a Arenys de Munt per informar-los sobre aspectes del nostre poble, com ara el funcionament del porta a porta.

Si voleu escoltar el programa sencer de l’alcaldia, ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.