L’alcalde repassa qüestions municipals, nacionals i mundials a la sessió d’alcaldia de la ràdio

Dissabte al migdia hi va haver sessió d’alcaldia a la ràdio, i l’alcalde, Josep Sánchez i Camps, va respondre a diferents qüestions d’actualitat municipal, nacional i mundial. Sánchez va comentar els principals projectes engegats ara mateix a Arenys de Munt, però també es va parlar sobre la guerra a Ucraïna, el preu dels carburants, del gas i de l’energia elèctrica, i del no retorn del servei de pediatria al CAP d’Arenys de Munt. En plana més local es van repassar punts del Ple, i en aquest punt Josep Sánchez va voler demanar disculpes públicament al regidor de la CUP, Guiu Muns Roura, pel que considera una resposta desencertada que li va donar al torn de precs i preguntes. Podem repescar el moment en què Guiu Muns fa un prec per demanar un protocol contra onades de calor, suggerint que s’obri la piscina a gent vulnerable quan faci molta calor. L’alcalde li va respondre que fer això és una política paternalista, que no soluciona realment el problema perquè Arenys de Munt té gairebé 10.000 habitants i pocs n’hi caben a la piscina. Guiu Muns es va sentir ofès amb la resposta. Els escoltem als dos

 Doncs bé, el dissabte, Josep Sánchez va voler demanar disculpes públicament a Muns pel to de la resposta

Més enllà d’aquesta qüestió, es va parlar també de la nova etapa de GUSAM amb Maria Ballester i Jimenez al capdavant de la gerència de l’empresa pública. En aquest sentit, Josep Sánchez, com a alcalde és també el President de GUSAM, i ja ha mantingut reunions de treball amb Ballester per posar fil a l’agulla als principals reptes que cal afrontar immediatament. Són noves municipalitzacions, consolidació de serveis, un conveni col·lectiu i la revisió de la tarifa de l’aigua.

També es planteja la renovació de les instal·lacions de GUSAM, però Sánchez va admetre que no podrà ser abans que acabi aquest mandat tal com havien promès.

L’obra que sí que ha començat, va explicar l’alcalde, és la de la segona fase de l’Esplai de la Gent Gran, tot i que encara no hi hagi obrers a l’edifici. Actualment els operaris estan construint l’escala exterior a un taller i la portaran quan es pugui instal·lar.

Poden escoltar el programa sencer a la pàgina web de ràdio Arenys de Munt, a la secció de programes a la carta.