L’alcalde mostra preocupació per la minoria que no respecta les normes del confinament i la desescalada

L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, va explicar dissabte al programa “Alcaldia” de la ràdio que no ens hem de relaxar i hem de continuar fent bé les mesures de prevenció. L’alcalde va comentar que tot i que els casos de la covid 19 s’estan estabilitzant i les residències es van recuperant, li preocupa el relaxament d’alguns veïns que creuen que ja hem passat el risc de contagi.

Sánchez va dir que en la seva majoria els veïns i veïnes d’Arenys de Munt respecten les mesures de protecció, però que aquesta minoria que no ho fa bé pot afectar a la resta, com també a les seves pròpies famílies. Per això continua demanant responsabilitat, sobretot per evitar un possible rebrot.

Precisament sobre si hagués un altre rebrot, l’alcalde comenta que no ens podem permetre que a l’octubre es produeixi un altre confinament total i de nou haver de parar l’activitat.

En referència a la situació de la Residència Verge del Remei, va dir que han hagut de superar moments molt difícils, amb persones residents que no han passat la malaltia i amb els treballadors jugant-se la vida.

L’Alcalde afegeix que es tracta d’una situació que ha superat a tothom i que a nivell polític hi ha institucions que no han estat a l’altura. Per això com a alcalde ha intentat que a la residència tinguessin les millors condicions.

A la pregunta de quantes persones d’Arenys de Munt ens ha deixat a conseqüència d’aquesta pandèmia, l’alcalde va dir que a ells tampoc els hi faciliten aquestes dades, més enllà de les que publica la Generalitat al seu web.

Com ja saben no hem passat a la fase 1 del pla de desconfinament. Sobre això l’alcalde va comentar que que li agradaria que l’activitat econòmica es restablís, però que per passar-hi hem d’estar tots preparats.

Sánchez també va comentar que la tornada a la normalitat serà una bona oportunitat per posar en valor allò que durant molt de temps hem menyspreat.

El programa sencer d’alcaldia el podeu escoltar al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.