L’alcalde ha presentat els 6 regidors que conformen el nou govern d’Arenys de Munt

Ahir es va celebrar el primer ple del nou mandant 2019-2023 que està format, com ja vam explicar, pels 6 regidors d’Esquerra Republicana al govern. A l’oposició són 4 regidors de Junts per Arenys de Munt, 2 del PSC i 1 de la Cup.

El ple va començar amb la constitució definitiva dels grups politics municipals i la seva periodicitat, que seran finalment cada segon dijous de mes a 2/4 de 8 de la tarda. També es va aprovar per unanimitat la composició de les comissions informatives.

Pel que fa al punt de les delegacions del ple en la junta de govern local es va aprovar amb el suport de Junts per Arenys de Munt, el PSC es va abstenir i la Cup va votar en contra.

La regidora del PSC, Vanesa Muñoz, va preguntar sobre les subvencions nominatives que aprovi la junta de govern, i el regidor de la Cup, Guiu Muns, va dir que volen més debat al ple i no donar tantes competències a la junta de govern, per aquest motiu va demanar que aquest punt es retirés del ple.

L’alcalde, Josep Sánchez, va rebutjar retirar aquest punt i va recordar que la junta de govern és oberta i que qualsevol tema es pot parlar, això sí, sense fer que els plens s’allarguin massa. Sobre les subvencions nominatives va dir que aquestes es tracten quan s’aprova el pressupost.

El punt sobre les delegacions del ple en l’alcalde es va aprovar per unanimitat com també els representants dels òrgans col·legiats. Finalment es va donar compte del nomenament dels regidors de l’equip de govern.

El ple sencer el podeu escoltar a través del web de Ràdio Arenys de Munt a la carta.