L’alcalde ha participat aquest migdia al Palau de la Generalitat a l’acte de comiat dels politics catalans que són a presó

L’Associació de Municipis per la Independència ha participat aquest migdia, a l’acte de suport institucional als polítics catalans que són a presó i a les seves famílies davant el seu imminent trasllat a Madrid.

L’acte ha estat encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra. També hi ha assistit els membres del Govern i alts càrrecs, l’Associació Catalana de Municipis, les quatre diputacions, grups parlamentaris, Òmnium Cultural i l’ANC.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, com a secretari de l’AMI també hi ha participat. Ell mateix explica que l’acte ha acabat amb el parlament de Quim Torra, qui ha encoratjat als presents a perseverar per aconseguir una Catalunya lliure amb una justícia que funcioni.

D’altra banda, el Consell Directiu de l’AMI s’ha trobat per passar compte de la visita al Consell de la República, de les jornades municipalistes i de la situació judicial dels alcaldes i alcaldesses.

Rabasseda explica que en aquest acte s’ha plantejat quina ha de ser la resposta del món local en aquest trasllat, i que s’està treballant per la unitat d’acció i per denunciar que “la justicia espanyola deixa molt que desitjar”.