L’alcalde es mostra preocupat per la situació però a l’hora confiat amb les possibilitats de que superarem la pandèmia i la crisi econòmica

En el programa d’alcaldia de la ràdio, Josep Sánchez, va dir que en aquesta segona onada es detecten més casos perquè també s’estan fent més proves PCR, però en canvi hi ha menys casos de mortaldat.

Sobre la covid, també va dir que s’ha de viure amb responsabilitat i prudència, i sense por per continuar endavant.

Sobre les noves restriccions marcades per la Generalitat, va comentar que respecta les decisions dels govern tot i que no li agradin. En referencia al tancament de bars i restaurants, creu que se’ls ha de compensar econòmicament.

En aquest sentit, opina que l’ajuntament també té l’obligació d’ajudar i per això en el proper ple aprovaran rebaixar la taxa de la brossa comercial, i reduiran l’impost de construccions i obres.

També volen aplicar una nova tarifa de l’aigua pel comerç, amb la qual, entre d’altres, no es pagarà res per l’obertura de nous negocis a Arenys de Munt.

També va parlar de la Festa Major, que ara per ara no es viable fer-la de manera presencial, tot i que demà es trobaran amb el govern per parlar-ne.

El programa sencer d’alcaldia el podeu escoltar al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.