L’alcalde envia una carta d’ànims als familiars de residents a Nostra Senyora del Remei. Hi ha dos casos aïllats al centre i sis treballadores a casa

La situació a la Residencia Verge del Remei d’Arenys de Munt continua sent complicada. Ara per ara hi ha dos pacients a l’Hospital i dos més a la residència amb coronavirus i 6 treballadores estan a casa malaltes i confinades. L’Alcalde, Josep Sánchez, ha fet arribar una carta als familiars per transmetre tranquil·litat ja que tot i la situació és difícil el personal de la residència està fort i els avis estan ben atesos. L’alcalde explica que són 6 baixes però que avui s’incorpora una persona a la feina i que ja han demanat reforçar les baixes.

A més de poder disposar de més personal també estan treballant per poder tenir material per al personal que vindrà, per això estan fent comandes amb proveïdors alternatius.

Per últim, l’alcalde assegura que tan el personal de la residència i les persones que estan ajudant, treballant de valent per tirar endavant i supera aquesta situació critica.