L’alcalde d’Arenys de Munt no veu amb bons ulls el recurs de Puigdemont al Tribunal Constitucional i demà en parlaran a Waterloo

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha criticat el fet que l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi presentat un recurs d’empara al Tribunal Constitucional per la decisió de la mesa del Parlament per retirar-li el vot.

Rabasseda considera que Puigdemont, que predicava la desobediència al Tribunal Constitucional, ara no només es disposa a obeir-lo, sinó que l’utilitza i el legitima. Així ho va expressar l’alcalde dimarts a la ràdio, al programa d’Alcaldia.

Joan Rabasseda i Carles Puigdemont han tingut fins ara una relació propera, i més d’un cop Rabasseda havia comentat que té a l’agenda el número personal de Puigdemont.

Per tant, ara espera poder-ne parlar amb ell, i una ocasió podrà ser demà divendres, quan viatja a Waterloo amb una delegació d’alcaldes per debatre diferents qüestions amb Puigdemont.

Com deia el mateix Rabasseda, dilluns que ve als informatius podrem fer valoració del viatge a Waterloo i del contingut de la trobada amb Puigdemont i alcaldes catalans.