L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, va parlar al programa alcaldia de la ràdio de l’impacte econòmic que estem patint a conseqüència de la covid

L’alcalde va comentar que és important complir amb les restriccions que està portant a terme el govern català per rebaixar la corba de rebrots, però alhora es mostra preocupant per les afectacions econòmiques que provoquen.

Amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia, l’Ajuntament ofereix diferents subvencions, que malauradament tarden en abonar-se ja que el procés burocràtic és lent. Mentre no arriben, des de l’administració local s’ajuda en altres àmbits com el fraccionament de pagaments, la flexibilitat en els terminis o través d’ajuts directes per emergències socials.

Sobre les subvencions que dóna l’ajuntament, l’alcalde va explicar que ja treballen perquè l’any vinent aquesta tramitació no sigui tan lenta.

També va dir que per tal d’activar l’economia local és important que ajudem entre tots consumint i comprant als establiments del poble.

Una economia que també afecta al pressupost municipal de l’any vinent, ja que s’haurà d’ajustar de manera important a causa de la manca d’ingressos tributaris.

Podeu escoltar el programa sencer al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.