L’alcalde d’Arenys de Munt Josep Sánchez ja ha conformat el nou equip de govern que estarà al capdavant de l’Ajuntament

Després de la firma del decret d’alcaldia, les regidories han quedat distribuïdes  entres els 6 regidors d’ERC que formen el govern del consistori. A més a més de l’alcaldia, Josep Sánchez serà el responsable de les àrees de Governança, d’Urbanitzacions, i de Promoció Econòmica i Comerç, i Economia. Ell mateix ho avança.

Per la seva part Tònia Vila agafarà les regnes de les regidories de Comunicació, d’Educació, de Cultura, i de Transparència. Josep Sánchez destaca la bona tasca realitzada que Tonia Vila ha fet fins ara en les àrees d’Educació i Cultura.

Àngel Castillo serà el 1r tinent d’Alcalde i regidor de Seguretat, Espai públic, Festes, i també Joventut , que es un col·lectiu amb el que te molt bona relació.

D’altra banda,  Maria Àngels Gros serà la regidora d’Urbanisme, , Igualtat de gènere, Sanitat i també portarà la regidoria Habitatge, que abans estava inclosa dins de Benestar social.

Jordi Maimí portarà les regidories d’Esports, Medi ambient, i dues noves regidories: Sistemes Informàtics i Sostenibilitat.

I per últim Montse Batista, serà responsable de les carteres de Gent gran,  Acció social (antiga Benestar social), Participació ciutadana, i Salut pública, que anteriorment estava dins de la regidoria de Sanitat.

Josep Sánchez ha transmès que tenen moltes ganes de treballar per Arenys de Munt i que vol ser un alcalde proper a la gent per tal de millor la qualitat dels veïns.

Aquest govern quedarà constituït en el ple extraordinari del proper dimarts 25 de juny a 2/4 de 8 del vespre a la Masia de Can Borrell. En aquest ple també s’acordarà el canvi de dates de les sessions plenàries, que passaran a celebrar-se el segon dimarts de cada mes a 2/4 de 8.

L’alcalde explica que amb aquest canvi d’horari es pretén agilitzar els plens, i que els regidors i regidores puguin compatibilitzar la vida política amb la vida personal.