L’alcalde d’Arenys de Munt ha participat a una reunió de treball amb el president Carles Puigdemont

Una àmplia representació de l’executiva de l’Associació de Municipis per la Independència va viatjar divendres fins a Waterloo, per una reunió de treball amb el president Carles Puigdemont a la anomenada “Casa de la República”.

La comitiva de l’AMI també es va trobar amb els consellers Lluís Puig i Toni Comín i amb la delegada del Govern de la Generalitat a Brussel·les, Meritxell Serret.

En aquesta comitiva hi va participar l’Alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda. Ell mateix explica que en gran part es va parlar del paper del món municipal en la situació política actual. Rabasseda recorda que actualment hi ha més de 500 causes judicials obertes contra alcaldes pel referèndum de l’1 d’octubre.

L’analisi polític també es va centrar en els judicis que properament encararan els ex-consellers. Rabasseda demana unió estratègica per fer front a l’Estat espanyol.

Per últim, l’alcalde explica que Carles Puigdemont i l’ex-conseller de Cultura, Lluis Puig, van transmetre un gran record de la seva visita a Arenys de Munt.