L’Alcalde d’Arenys de Munt diu que és moment que les administracions públiques apostin per la inversió

Dissabte va tenir lloc el primer Parlem del Poble d’aquest any 2021. Va ser en sessió d’Alcaldia, i es va tractar, entre d’altres, la reunió amb el Departament de Salut del proper 27 de gener sobre la problemàtica del servei de pediatria.

Aquesta reunió, prevista inicialment pel dia 13, va ser ajornada per l’Ajuntament perquè Salut no va respondre a la petició del govern de que a la reunió hi assistissin també membres de l’oposició i algun representant de les famílies afectades. L’Alcalde, Josep Sánchez va explicar que consideren imprescindible que a la reunió hi sigui present algun representant de les famílies, ja que són la part més afectada.

Com dèiem, la reunió serà el dia 27. Sánchez explica que exigiran el retorn del servei al municipi i ofereix la possibilitat d’invertir en el CAP d’Arenys de Munt.

El Parlem del Poble va comptar amb una alta participació dels veïns que, entre d’altres, denunciaven el mal estat dels arbres de la riera. L’Alcalde va explicar que des del Consell de Medi Ambient es va decidir no esporgar els arbres l’any 2020 perquè el tractament podia ser agressiu al tractar-se d’uns arbres tant vells. L’esporga es realitzarà durant el proper mes de febrer.

L’Alcalde també va parlar sobre el pressupost municipal, que es portarà a votació el proper 27 de gener. Josep Sánchez creu que estem en un moment on l’administració pública “ha de posar tota la carn a la graella” i apostar per la inversió.

El pressupost municipal contempla una inversió d’uns 5 milions d’euros. Tot i això, l’Alcalde explica que seguiran tirant endavant ajudes socials.

Podeu escoltar el programa sencer al web de la ràdio, a la carta.