L’Alcalde avança que mantindrà reunions de manera periòdica amb Junts i la CUP després de rebre el seu suport en el ple de pressupostos

Després de l’aturada de tres setmanes a causa de la campanya electoral de les eleccions autonòmiques, dissabte va tornar a celebrar-se un nou Parlem del Poble a la ràdio, en aquest cas en sessió d’Alcaldia. Era el primer programa després de l’aprovació del Pressupost Municipal 2021 i l’Alcalde, Josep Sánchez, va avançar en exclusiva que mantindrà reunions de manera periòdica amb Junts i la CUP després que les dues formacions votessin a favors als comptes d’enguany.

L’Alcalde es va mostrar molt satisfet i agraït amb el suport rebut als pressupostos. Sánchez reconeix que hagués pogut aprovar els pressuposts sense el seu suport ja que compten amb majoria absoluta però considera molt important i positiu pel poble comptar amb el màxim consens de les forces de l’oposició. Sánchez va destacar l’exercici de generositat per part de Junts i de la CUP i, com dèiem, va avançar que mantindran reunions de manera periòdica amb l’objectiu de treballar plegats propostes que facin avançar a Arenys de Munt.

Sánchez afegia que en aquestes reunions es farà un seguiment de l’actualitat del poble i es plantejaran propostes. També, Junts i la CUP tindran l’oportunitat de fiscalitzar el govern municipal d’ERC. Sánchez explicava que tenen el deure de fer avançar Arenys de Munt i que serà més senzill si compten amb el suport de les forces de l’oposició.

Ja per últim,  Sánchez apuntava que Junts i la CUP tenen diversitat de propostes però que poden ser compatibles entre elles i d’aquesta manera ampliar el ventall de possibilitats per fer avançar el poble.

A l’Alcaldia de dissabte també es va parlar, entre d’altres, de la situació sanitària a Arenys de Munt, de les Eleccions del 14F i del ple ordinari del passat 18 de febrer. Tot plegat ho poden recuperar al web de Ràdio Arenys de Munt i al canal de Youtube.