L’alcalde anuncia millores als carrers Panagall i De les Flors, entorn de Sobirans i al pàrquing del Pavelló Torrent d’en Terra

Dissabte hi va haver sessió d’alcaldia a la ràdio i Josep Sánchez Camps hi va assistir i va informar de diferents qüestions que són noticiables. Una d’elles és que l’any que ve, el 2022, es faran els projectes per remodelar integralment els carrers Panagall i De les Flors. Així estava al programa electoral d’Esquerra i així ha confirmat l’alcalde que es farà. Josep Sánchez Camps va assegurar que un cop acabin les obres de la Riera, rotonda i entrada a Sant Carles, es planificaran obres de millora a dos carrers. Un és el carrer de les Flors, i l’altre l’avinguda Panagall, sempre seguint els estudis fets i els plans ja dibuixats al municipi en accessibilitat i mobilitat.

Mentre no es facin aquestes obres, l’alcalde ha promès millores, ja sigui al paviment, de neteja o d’accessibilitat, i es farà amb els diners que s’han incorporat al Pressupost amb la modificació de crèdit aprovada al darrer Ple Municipal.

Una segona qüestió que va avançar l’alcalde al programa va ser que s’asfaltarà el pàrquing del costat del pavelló de dalt, al Torrent d’en Terra, amb la voluntat d’ordenar bé els vehicles. Com que a terra no hi ha indicacions, els cotxes estan desordenats, mal posats, i no s’aprofita com s’hauria d’aprofitar i hi podrien caber més cotxes.

I com a tercera novetat va avançar que es farà una actuació per millorar l’accessibilitat a l’entorn de l’Escola Sobirans.

La sessió d’alcaldia la podeu recuperar sencera de la pàgina web de ràdio Arenys de Munt, a la secció de programes a la carta.