L’Ajuntament va oferir al Centre Moral la possibilitat que una persona de pell negra encarnés a Baltasar a la cavalcada

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha revelat que ell mateix, personalment, havia trobat una persona de pell negra per fer de Rei Baltasar a la Cavalcada, i així ho va comunicar als organitzadors, el grup de carrossaires del Centre.

Ho va dir ahir al programa Alcaldia de Ràdio Arenys de Munt, on va comentar que la voluntat del govern és que el rei sigui negre de veritat, però que per aconseguir-ho cal consens amb els organitzadors.

Va lloar la seva tasca fent les carrosses, però va augurar que Arenys de Munt tindrà rei negre de veritat ben aviat.

Per Joan Rabasseda, que Arenys de Munt tingui un rei Baltasar de pell negra és una qüestió que caurà pel seu propi pes, ja que no es podrà sostenir ser dels pocs municipis del país amb un Baltasar maquillat

Joan Rabasseda també va demanar disculpes a qui es pogués haver sentit ofès pel seu discurs de benvinguda a Ses Majestats d’Orient, on va fer referència als Presos Polítics i a l’obra de govern feta a la Riera.

Per Rabasseda el context polític nacional feia obligat parlar de presos i exiliats polítics, i a més era el primer any que la cavalcada arribava a la plaça amb tota la riera urbanitzada. Per aquests dos motius va dir que si hi hagués de tornar, faria el mateix discurs.