L’ajuntament rebrà una subvenció de 102.617 euros de la Diputació pel projecte de millora de la zona industrial

El sector industrial és una àrea molt important per l’economia d’Arenys de Munt. El govern es va reunir en diverses ocasions amb la industria local i va arribar a la conclusió que calia modernitzar diversos aspectes.

Aquest matí a la ràdio, el regidor de promoció econòmica, Josep Sánchez, ha explicat que amb aquesta subvenció es faran diverses millores pel que fa per exemple a la eficiència energètica, a la mobilitat de vehicles, a les infraestructures d’hidrants i aigües, l’asfaltat i els embornals.

En total la suma dels esforços econòmics destinats al polígon per part de l’Ajuntament, la GUSAM i la Diputació serà de 250.000€

D’altra banda, properament es convocaran les subvencions dirigides a emprenedoria, comerç i restauració, i ocupació.

Pel que fa a l’emprenedoria, les bases seran iguals a les de l’any però hi ha hagut un canvi en la puntuació mínima de 75 a 70 punts, en el concurs d’emprenedoria.

El primer premi del concurs serà de 3750 euros, el segon de 2250 euros i el tercer de 1500 euros. Ho explica Elisenda Ferrer, tècnica de promoció econòmica.

Pel que fa al comerç i restauració, Josep Sànchez ha explicat que hi hagut un increment en la dotació pressupostària (de 10.000 a 15.000 euros) que sobretot aniran destinats a donar suport als comerços que pateixin obres.

Per últim, pel que fa a ocupació, Sànchez ha dit que el principal repte és crear ocupació de qualitat. Des de l’Ajuntament es donarà suport a emprenedors i empreses locals per tal de que contractin a persones en situació desfavorida.